Bådpladsudlejning

Udfyld og indsend formularen herunder for at reservere en bådplads i Aarhus Kommune. Der findes ingen venteliste og kun ledige pladser kan reserveres.

Bemærk: Der opkræves leje for en hel sæson, uanset hvornår på sæsonen udlejningen træder i kraft.

1. Reservation af bådplads

Der er desværre ingen ledige bådpladser i det valgte område.

2. Personoplysninger

Aarhus Kommune registrerer og bruger de oplysninger, du giver os i forbindelse med din henvendelse. Vi bruger oplysningerne for bedre at kunne besvare din henvendelse. Aarhus Kommune er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger du sender til os.

Når du indsender en forespørgsel gennem https://baadpladser.aarhus.dk, skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores behandling data og oplyse dig om dine rettigheder i forbindelse med indberetningen.

  • Vi behandler personoplysninger om dig i kategorien ”identifikationsoplysninger”, såsom navn, adresse, CPR-nummer og e-mailadresse og derudover naturligvis de øvrige oplysninger i din henvendelse.
  • Når du indsender giver du samtykke til at Aarhus Kommune kan behandle sagen og i den forbindelse gøre brug af de identifikationsoplysninger du har angivet.
  • Det samtykke du har givet til behandlingen kan til en hver tid trækkes tilbage og du kan annullere din forespørgsel, dog uden at ændre på lovligheden af den behandling, der allerede måtte være foretaget.
  • De oplysninger vi behandler om dig, vil blive slettet, når de ikke længere har administrativ og retlig betydning og i det omfang, det ikke er i strid med arkivloven med dertilhørende bekendtgørelser.

Du skal slutteligt vide, at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne.

Du kan læse mere om kommunens behandling af personoplysninger her.

3. Indsend

Klik her for at se vilkårene for leje af en bådplads i Aarhus Kommune.


Kontakt

Mobilitet, Anlæg og Drift
Teknik og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00


Kort over bådpladserne

Hent kort over bådpladsernes placering i de forskellige områder (åbner i et nyt vindue)

Oversigtskort

Fløjstrup
Silistria
Studstrup
Ørnereden